Lapsityö

Pyhäkoulu järjestetään sunnuntaisin seurakunnan tilaisuuden aikana rukoushuoneen alakerrassa. Noin puolen tunnin kuluttua tilaisuuden alkamisesta iloinen kulkue kävelee läpi Saalem-seurakunnan salin kantaen kylttiä: Pyhäkoulu alkaa! Kulkueeseen liittymällä kaikki lapset löytävät perille pyhäkouluun. Pyhäkoulun tarkoituksena on tutustuttaa lapset Jeesukseen sekä kertoa heille Jumalan teoista Raamatussa ja arkielämässä. Opetustuokiot toteutetaan yhdessä lasten kanssa esimerkiksi flanellokuvin, nukketeatterina tai näytelmänä. Tämän lisäksi lapsille on tarjolla monipuolista tekemistä: askartelua, leikkejä ja musiikkia sekä muita mukavia puuhia kuten leivontaa tai pientä herkuttelua. Pyhäkoulutyössä on mukana useita ryhmiä, joten ohjaajat vaihtelevat viikoittain. Tämä tuo lapsille mukavaa vaihtelua. Kaikki lapset ovat tervetulleita mukaan!

Jeppis Jippii -kuoro harjoittelee joka toinen perjantai. Bändiläiset saapuvat paikalle klo 16:30 ja koko kuoro kokoontuu klo 17:30. Harjoitukset päättyvät klo 18:30 alkavaan välipalaan. Varsinainen kuoro on tarkoitettu noin 5–12-vuotiaille lapsille, mutta bändiin ovat tervetulleita kaikenikäiset soittajat ja oheistoiminnasta löytyy paikka aivan jokaiselle. Jeppis Jippii on osa laajalle levinnyttä Jippii-toimintaa, joten osallistujat pääsevät mukaan mm. lähialueen Jippii-konsertteihin sekä leireille.

Yhteyshenkilö ilmoittautumisissa on Elina Ruf-Pitkäkangas. Häneltä saa myös lisäinfoa. Elinan puhelinnumero on 040-5749861.

Uudet ohjaajat ovat tervetulleita mukaan lapsityöhön. Ota rohkeasti yhteyttä toiminnasta vastaavaan henkilöön.