Lapsityö

Pyhäkoulu järjestetään sunnuntaisin seurakunnan tilaisuuden aikana rukoushuoneen alakerrassa. Noin puolen tunnin kuluttua tilaisuuden alkamisesta iloinen kulkue kävelee läpi Saalem-seurakunnan salin kantaen kylttiä: Pyhäkoulu alkaa! Kulkueeseen liittymällä kaikki lapset löytävät perille pyhäkouluun. Pyhäkoulun tarkoituksena on tutustuttaa lapset Jeesukseen sekä kertoa heille Jumalan teoista Raamatussa ja arkielämässä. Opetustuokiot toteutetaan yhdessä lasten kanssa esimerkiksi flanellokuvin, nukketeatterina tai näytelmänä. Tämän lisäksi lapsille on tarjolla monipuolista tekemistä: askartelua, leikkejä ja musiikkia sekä muita mukavia puuhia kuten leivontaa tai pientä herkuttelua. Pyhäkoulutyössä on mukana useita ryhmiä, joten ohjaajat vaihtelevat viikoittain. Tämä tuo lapsille mukavaa vaihtelua. Kaikki lapset ovat tervetulleita mukaan!

Jeppis Jippii -kuoro harjoittelee perjantaisin parittomilla viikoilla. Bändiläiset saapuvat paikalle klo 17 ja koko kuoro kokoontuu klo 17:30. Harjoitukset päättyvät välipalan jälkeen klo 18:30. Varsinainen kuoro on tarkoitettu noin 5–12-vuotiaille lapsille, mutta bändiin ovat tervetulleita kaikenikäiset soittajat ja oheistoiminnasta löytyy paikka aivan jokaiselle. Jeppis Jippii on osa laajalle levinnyttä Jippii-toimintaa, joten osallistujat pääsevät mukaan mm. lähialueen Jippii-konsertteihin sekä leireille.

Sählykerho kokoontuu maanantaisin klo 17 Rådmanin koululla. Mukaan ovat tervetulleita kaikki 9–12-vuotiaat lapset. Turvallisuuden takaamiseksi paikalla on aina vähintään kaksi ohjaajaa. Sählykerhon aluksi lapsille kerrotaan pieni katkelma Raamatusta hartautena, mutta pian sen jälkeen alkaa kovaakin kovemmat pelit. 😉

Uudet ohjaajat ovat tervetulleita mukaan lapsityöhön. Ota rohkeasti yhteyttä toiminnasta vastaavaan henkilöön.