Rauhantervehdys Teille, lähettäjät ja esirukoilijat!
MARJA:
Uuden vuoden ensimmäisessä viestissä palaamme vielä sen verran viime vuoteen, että haluamme kiittää kaikesta muistamisesta menneen joulun aikana. Lämmin kiitos Teille kaikille, jotka huomioitte perhettämme jouluna.
Perheenä iloitsimme isästä ja papasta, siis Taunosta, joka saapui jouluksi kotiin. Hän itse ilmoittikin jo viestillä, ennen tuloaan Suomeen Espanjasta, että hän ei sitten tarvitse muuta lahjaa kuin sen, että saa olla meidän luonamme jouluna. Tammikuun alussa hän matkusti takaisin Espanjaan ja seuraavan kerran tapaamme helmikuun lopulla Espanjassa. 
Oma tehtäväni naistentyöhön liittyen on ollut rukousta ja työnäyn hahmottamista. Nyt kun piirrustukset alkavat olla valmiina, olen lähdössä liikkeelle. Iloitsen siitä, että ensimmäinen ”Naisten Kappeli” -tilaisuus on suunniteltu juuri kotiseurakuntaan, Pietarsaareen.
 
Vierailin juuri myös Ilmajoella, jonne naisten tiimin kanssa polkaisimme käyntiin sunnittelut keväisestä naistentapahtumasta.
Rukousaiheena on myös naistenlehden irtonumeron julkaisu, johon tarvitaan viisautta ja monenlaista apua. 
Olen saanut Lounais-Suomesta kokouskutsuja muutamiin seurakuntiin, joissa vierailen puhumassa.
Sydämellinen kiitos kaikille, jotka muistatte rukouksin.
 
PS: Allaolevaa linkkiä tai kuvaa klikkaamalla avautuu lyhyt (3 minuutin) video ”Pelastuminen”.

  TAUNO:

Oli hienoa saada viettää joulua perheen parissa. 
Joulukuussa kuopuksemme, Tiitus, valmistui jo ammattikoulusta talonrakentajaksi, ja lukio-opinnot vielä jatkuvat.
Myös seurakuntaperheen luona vierailu Pietarsaaressa kosketti sydämiä – toivottavasti molemmin puolin.
Kiva oli käydä myös hiihtämässä – ja ajaa välillä autoakin?
Täällä Espanjassa uutta vuotta on aloitettu tietysti työn merkeissä, mutta tärkeätä on ollut taas keskittyä myös rukoukseen ja paastoon. Tämä kulunut viikko oli myös yhteyden kannalta merkittävä rukousaika, mihin Fidakin kutsui lähettejä mukaan mm. tällaisilla saatesanoilla:

”Maailmanlaajuinen Evankelinen Allianssi on järjestänyt rukousviikon katkeamatta jo vuodesta 1861 alkaen. Tuhannet seurakunnat ja sadattuhannet kristityt eri seurakunnista osallistuvat tähän viikkoon.”

 

Haluankin lopuksi välittää Teille arvokkaan elämänohjeen tämän alkaneen vuoden haasteisiin. Sen noudattaminen suo niin meille kuin Teillekin täysipainoisen elämän ja siunauksen myös kaikkiin toimiimme Herran palveluksessa. 

Tuo ohje ja kutsu löytyy kahdestakin raamatunkohdasta, ja se kuuluu näin:

”Kysykää Herraa ja Hänen voimaansa, etsikää alati Hänen kasvojansa.” (1.Aik.16:11 ja Ps.105:4)