Maaliskuun tervehdys Espanjasta!

 

Keväinen sää on saanut täällä lämpöasteet nousuun ihan muutamassa päivässä.
Luonto siis siirtyy talvesta kevääseen, ja pienimmätkin kukkaset heräilevät talviuniltaan.
Ihmeet Jumalan luonnossa virkistävät jälleen sydäntä kiittämään kaiken Luojaa ja ylläpitäjää!

Saimme juuri juhlistaa Kansainvälistä Naistenpäivää isolla joukolla naisia. Järjestimme tilaisuuden Skandinavian Kirkossa, ja paikalle saapui myös monia ensikertalaisia.

Koskettavaa oli saada sattumoisin mukaan eräs nainen, joka saapui ovelle kerjätäkseen, pieni kippo kädessään. Vaikka nainen ei ymmärtänyt kieltä, pyysin hänet sisälle istumaan muiden joukkoon. Tuon naisen kyyneleet koskettivat monia, kun hän itki vuolaasti paikallaan istuessaan.

Hän kertoi olevansa Romaniasta, ja siellä hänellä on kotiseurakunta. Nyt hän tunnisti saman ilmapiirin ja hänen oli siinä niin hyvä olla. Täällä Espanjassa hän kerjää ruokarahaa, ja asumisen suhteen menee heikosti. Uskomme, että Herra rohkaisi häntä tällä tapahtumalla, ja rukoilemme hänelle Taivaan Isän huolenpitoa. 

Tilaisuus kosketti muutenkin kaikkia naisia, ja ainakin yksi halusi vastaanottaa Jeesuksen elämäänsä.

Samana iltana jaksoimme vielä lähteä kaduille jakamaan kirjallisuutta. Meillä on lehtisiä eri kielillä, ja jako tapahtuu kohtaamiemme henkilöitten mukaan.

Malagan satamassa taas käymme jakamassa arabankielisiä evankeliumipaketteja Espanjaan tuleville mus-li-meille.

Saimme jälleen Manokselle kokonaisen rekkakuormallisen kommentaariraamattuja. Kun edelliselläkin kerralla niitä tuli jo 8 000 kpl, niin nyt kuormassa oli peräti 10 000 Raamattua! Ne koituvat kyllä suureksi siunauksesksi ympäri Espanjaa!

Perheemme keskeltä voisimme vielä mainita sen, että Tiitus vieraili luonamme talvilomaviikon aikana.

Hän on reipas nuorukainen, joka palasi mielellään takaisin Suomeen opikelujensa pariin. Vanhempina tunnemme vieläkin haikeutta, kun harvoin voimme tavata, mutta rukouksin vierailemme lastemme luona päivittäin.

 

Siunaavin Terveisin,

ja rukouksistanne kiittäen,

 

Marja ja Tauno