Shalom Suomesta!

Liitteenä ns. Manos-kirje, missä Teille sellaista yleistietoa eri toimintamuodoista lähetyskentältämme. Kaikkia vastuualueita sekään ei silti kata. Jos muistatte, niin viime vuoden Manos-kirjeessä oli muutakin asiaa, joten tämä esitys on tavallaan jatko-osa siihen. Molemmissa kirjeissä vain ihan lyhyet alku- ja loppuosiot ovat samanlaiset.

Nyt meillä on neljän vuoden työjakso takana nykyisellä kentällämme, ja voisi olla jopa ns. kotimaanjakson aika. No, olemme nyt kuitenkin vain vähän pitempään Suomessa, niin että heti Syyspäivien jälkeen minä, Tauno, lennän kyllä Espanjaan takaisin. Marjalle emme vielä ole varanneet lentoa, kun hänen kohta 92-vuotias äitinsä alkaa olla jo selvästi huonommassa kunnossa ?!

Pietarsaaressa pidimme jo kokouksen ja opetimme myös heidän leirillään. Soiniin ja Evijärvelle on myös jo sovittu kokoukset, elokuulle, mutta muissa seurakunnissa vierailisimme mielellään vasta syyskuussa.

Voisimme sunnuntaisin käydä kahdessakin paikassa, siis päivällä ja illalla, varsinkin kun nyt pidämme majapaikkaa Porissa asti, missä poikamme Jooel ja Tiitus asuvat. Mahdollisia kutsuja otetaan siis vastaan…

Rukoustuesta ja yhteistyöstä sydämellisesti kiittäen,

-Tauno ja Marja