RAUHANTERVEHDYS!
MARJA:
Tämä tervehdys tulee Suomen talvesta, lumen ja pikkupakkasten keskeltä. 
Kiitollisin mielin olen muutaman kerran lähtenyt ulos luomaan lunta, ihan vaan omaksi ilokseni.
Nyt odottelen lähtöä Espanjaan ja viivyn matkalla kaksi viikkoa.
Koimme Jumalan Hengen läsnäoloa ja siunausta Pietarsaaressa naistenpäivänä. Siellä kokoonnuimme kauniiden laulujen ja ”Pyhän Kosketus”-aiheen ympärille. Lauloimme ”Riisu kengät, maa, jolla seisot on Herran”, ja uskon, että saimme matkaevästä moneksi päiväksi yhteisestä tapaamisesta. Pietarsaaressa sisaret olivat rukoilleet päivän puolesta, ja rukoukset kantoivat heti, luoden rauhallisen ja Jumalan Hengen valtaaman ilmapiirin.
Kiitos myös rukouksista tulevan ”Kristillinen Naistenlehti”-julkaisun suhteen. Suunnitelma on  toteutumassa ja uskon, että lehdellä tulee olemaan oma paikkansa, ja että se koituu monille siunaukseksi.
Tänään (14.02.) on Suomessa vietetty penkkaripäivää, enkä malta olla kertomatta Tiituksen osuutta koulunsa abi-videolla.
Katselimme yhdessä 20 minuuttia pitkän videon, joka oli toteutettu koululla opiskelijoiden kesken. Se oli näytetty tänään abi-juhlassa koko koululle. Tiituksen osa päänäyttelijänä oli hieno suoritus. Hän ei aluksi halunnut ollenkaan osallistua tähän projektiin. Olen ennenkin nähnyt oppilaiden tekemiä kuvauksia, ja niitä on ollut vaikea kuunnella kirosanojen vuoksi. 
Minua puhutteli tämä video, sillä en kuullut yhtään kirosanaa kenenkään suusta. Uskoisin, että pää-näyttelijän esimerkki vaikutti, ja nuoret onnistuivat tekemään yhdessä hienon kuvauksen. Tämäkin on kiitosaihe.

TAUNO:
Terveiset tällä kertaa lähinnä Afrikan puolelta.
Ystäväni Bobin kanssa tein jälleen matkan Ma-rok-koon. Veimme ”luettavaa ja kuunneltavaa” kahteen eri kaupunkiin. Kaikki 50 kpl menivät perille.
Tapasimme monia paikallisia veljiä, kuten myös kauempaa keski-Afrikan maista tulleita ”perheenjäseniä”. Rohkaisimme heitä Sanalla ja ru-koilimme heidän kanssaan.
Talvikuukausina laivat eivät aina kulje, kovan merenkäynnin takia, joten parin päivän odottelun jälkeen suuntasin kulkuni toiseen satamaan, mistä isommalla aluksella pääsin taas tänne Euroopan puolelle.
Manoksen raamattukoulussa pidettiin ensimmäiset kokeet, ja Fuengirolan keskustan tuntumaan päästään pian kokouksia pitämään uudessa paikassa, missä remontti on vielä vähän kesken.
Kuukausivuokra on 600 euroa, mistä vasta noin puolet on koossa, joten rukousta ja uskoa tarvitaan tässäkin asiassa.
Teidänkin rukoustukeanne toivoen ja arvostaen,
-lähettiläänne puolestanne yhteisellä evankeliumin asialla
Tauno ja Marja