Rauhantervehdys!

On ilo palvella Herraa, kulkea Hänen johdatuksessaan ja saada kokea Hänen ylösnousemusvoimaansa!
Armossaan Hän siunasi  kaikki tilaisuudet, menot ja tapahtumat, mitä olimme järjestäneet Marko Selkomaan vierailun ajaksi. Tällaisen palautteen Marko antoi ennen Suomeen paluutaan: ”On jäänyt erittäin hyvä fiilinki tästä kokoussarjasta, minkä olette järjestäneet hyvin. Kiitos yhteistyöstä. Oli hyvä matka ja jäi hyvä maku reissusta.”

Puolenyön jälkeen, perjantaina 7.4., kävimme hakemassa Marko Selkomaan lentokentältä, ja aamupäivällä jo lensimme Malagasta Melillaan. Sieltä jatkoimme heti autolla Ma-ro-kon puolelle, mihin oli järjestetty tapaaminen pakolaisten kanssa. Markon puheen jälkeen monet heistä yhtyivät pelastusrukoukseen.

Lauantaina Melilassa olikin jo paljon enemmän väkeä kuulemassa evankeliumia, ja monien mus-li-mien puolesta saatiin rukoilla, kun he kaipaavin sydämin riensivät alttarille.

Sunnuntaina oli vuorossa kokoukset nigerialaisseurakunnissa Fuengirolassa ja Malagassa. Työtoverimme, pastori David, innostui Markon väkevästä julistuksesta niin, että hän kutsui meitä Nigeriaankin kokouskampanjaa pitämään, milloin se vain Markon ohjelmaan sopisi.

Maanantaina Marja ja Marko äänittivät tunnin pituisen ohjelman Radio Finlandian studiossa, ja illalla Marko julisti Sanaa lähinnä suomalaisille Manoksen lähetyskeskuksessa.

Tiistaina, keskiviikkona ja torstaina pidettiin Askeleet yliluonnolliseen-seminaari Manoksella. Olimme tehneet yli 300 kutsua, joita jaoimme moniin lähialueen seurakuntiin. Puheet pidettiin englanniksi ja ne tulkattiin espanjan- ja suomenkielille. Sali tuli täyteen väkeä, ja ilta illalta saimme olla neljän tunnin ajan kokemassa Herran läsnäoloa ja Hänen väkevyytensä voimaa.

Torstaina, päivällä, meillä oli lähetteinä tilaisuus kokoontua yhteen, kuuntelemaan Marko-veljen innostavaa ja rohkaisevaa todistusta Jumalan kutsusta ja johdatuksesta.

Lauantaina Manoksella järjestettiin juutalaistyöhön liittyvä Seder-ateria. Valmistelut aloitettiin jo aamusta, ja iltatilaisuus kesti nelisen tuntia. Siihen tuli mukaan noin 50 henkeä, eräs rabbikin vaimonsa kanssa.

Sunnuntaina, pääsiäispäivänä, Marko puhui Turistikirkossa, ja iloitsimme erikoisesti siitä, että viisi henkilöä halusi kokouksen lopussa antaa elämänsä Jeesukselle!

Kiitämme Herraa evankelista Marko Selkomaan vierailusta, ja jäämme rukoilemaan hänen arvokkaan, kansainvälisen palvelustehtävänsä puolesta.

Kiitosaiheena haluan mainita vielä lopuksi, että jo ennen Markon vierailua eräs Manokselle majoittunut nuori mies sai kokea pelastuksen, ennen kuin hän palasi Suomeen. Sen lisäksi kaksi espanjalaista miestä, jotka oli kutsuttu Täyden Evankeliumin iltoihin Manokselle, saatiin pian kastaa Välimeressä!

 

Kiitos Teille, että lähettäjinä ja esirukoilijoina olette meidän kanssamme mukana tässä kylvö- ja leikkuutyössä. ”Jo nyt saa leikkaaja palkan ja kokoaa hedelmää iankaikkiseen elämään.” (Joh.4:36)

 

Jumalan siunausta ja huolenpitoa Teille kaikille!

-Tauno ja Marja