ARMOA JA RAUHAA JÄLLEEN TEILLE KAIKILLE!

Tällä kertaa tuomme Teille terveisiä erikoisesti Albaniasta, minne teimme hiljattain kuuden päivän matkan, mistä Marja kertoo kohta lisää, kun minä tuon ensin lyhyet kuulumiset Manoksen suunnalta.

Maaliskuun puolivälissä meillä oli vieraina iso ja innokas ryhmä KAN-kodin väkeä. He eivät tulleet tänne palveltaviksi, vaan palvelemaan. He olivat apunamme monissa eri kokouksissa, tilanteissa ja kuvioissa, palvellen Herraa ”sydämin, suin ja kätten töin”.

Manokselle syntyi myös ensimmäinen vauva, kun keskuksessa asuva uskollinen nigerialainen työntekijäpariskunta, Bright [brait] ja Linda saivat esikoispojan, jolle annettiin nimeksi Daniel.

No, nyt onkin sitten Marjan vuoro:
”Kun lähdimme Albaniasta kahdeksan vuotta sitten, toivoin ja rukoilin, että tulisi sopiva hetki vierailla maassa, jossa palvelimme lähetystyössä 17 vuotta.

Kun Kinostudion seurakunta Tiranassa juhlisti 20-vuotista taivaltaan, ja saimme kutsun juhlaan, koimme, että nyt on vierailun aika. Matkaanlähtö tuli nopeasti, ja tuntui lähes uskomattomalta, että olimme matkalla Albaniaan.

Yksi vierailun koskettavimmista hetkistä oli se, kun astuimme juhlatilaisuuteen ovesta sisään, ja ihmiset alkoivat taputtaa käsiään. Kyynelin halasimme monia työtovereita ja ystäviä jälleennäkemisestä iloiten.

Vierailimme muutamissa työkohteissa: Rruga Uralla, Kodralla, Kombinatissa ja tietysti myös Surrelin muslimikylällä, missä aikoinaan asuimme koulutuskeskuksen yhteydessä. Viiden päivän ohjelma oli tiukka, kun järjestelimme lukuisia tapaamisia vanhojen tuttujen kanssa.

Vierailusta jäi paljon ajateltavaa ja rukoiltavaa. Haluamme välittää monien albaaniuskovien kiitokset myös lähettäjillemme. Useat heistä kiittivät siitä, että olimme ensimmäisten joukossa, jotka toivat evankeliumin heidän maahansa. Nyt saamme iloita yhdessä, että Albaniassa on kasvava Jumalan seurakunta, ja saimme nähdä matkallamme myös uuden sukupolven nousseen palvelemaan Herraa.”

Runsasta Jumalan siunausta ja Pyhän Hengen virvoittavaa vaikutusta Teille toivottaen,

-Tauno ja Marja