Rauhantervehdys!

 

MARJA:

 

Tätä kirjoittaessa ajatukseni ovat Espanjassa. Siellä Tauno viettää tänään 65-vuotispäiväänsä. Totesimme toisillemme viestitellessä, että Herra on ollut  meille uskollinen kaikki nämä vuosikymmenet. Tänä keväänä on lähetyssaarnaajan aika siirtyä eläkkeelle. Vähän haikein mielin muistelemme menneitä, rikkaita palveluvuosiamme lähetyskentillä. Kiitos kuuluu lähettäjillemme myös. Olette pysyneet uskollisesti rinnallamme.

 

Iloitsen nyt valmiista naisten kristillisestä ”Helena”-lehdestä. Se on julkaistu viikko sitten, ja se lähti hyvin liikkeelle. Lehti on saanut hyvää palautetta. Eräs uskova lukija kuvasi sitä ”puhdashenkiseksi”. Heräsin ajattelemaan kommenttia: miten tärkeää on, että kylvämme puhdasta siementä ihmisten sydämiin. Lehdessä siemenenä on käytetty monilla sivuilla Jumalan Sanaa.
Ilmajoella pidetystä naistentapahtumasta lähetimme tervehdyksen ja lehden kaikille presidenttien puolisoille sekä Tarja Haloselle.

 

Heti kun sain lehdenteon valmiiksi, sain uuden tehtävän. Alkoi kirjansuunnittelu, Niilo Yli-Vainioon liittyen. Kokoamme kertomuksia parantumisista Niilon palvelutyön kautta. Kirja on tarkoitus julkaista Lapualla ensi helmikuussa, Yli-Vainion syntymän satavuotisjuhlassa. Jos tiedossa on koettuja parantumisia, toivoisin yhteydenottoa.

 

Kiitos, kun muistatte rukouksin. Vierailen vielä muutamissa seurakunnissa, naistentapahtumissa, kevään aikana.

 

TAUNO:

 

Kun hiljattain jäin pois Manoksen hallituksesta, ja kun kokoustoimintamme on siirtynyt Manos-keskuksesta vuokratiloihin ”sinne, missä ihmiset ovat”, muistelen haikeana monia tilaisuuksia, kursseja, seminaareja ja talkoopäiviäkin noissa keskuksen tiloissa, mistä myös suuret määrät erikielistä hengellistä kirjallisuutta on levitetty niin Espanjaan kuin Pohjois-Afrikkaankin.
Esimerkiksi arvokkaita kommentaariraamattuja on lahjoitettu eri puolille jo lähes 15 000 kpl.
Kirpputorityössä – torstaisin Manoksella ja lauantaisin torilla – vapaaehtoistyöntekijät ovat olleet suureksi avuksi. Kirjallisuuspöydältä monet ovat saaneet mukaansa ilosanomaa omalla kielellään.

 

Hyviä muistoja on myös evankelioimismatkoista Ma-rok-koon ja Melillaan (mikä sekin sijaitsee Pohjois-Afrikan puolella). Ilo oli käydä aiemmin puhumassa myös nigerialaisten seurakunnissa, mutta viime aikoina uuden seurakunnan istutustyö on ollut sen verran aikaavievää, että siitä ei ole paljon enää voinutkaan muualle lähteä.

 

Huhtikuun alussa Euroopan aluejohtaja, Riku Turunen Fidasta, kävi palaveeraamassa täkäläisen lähettitiimimme kanssa. Erityisenä rukousaiheena on lähinnä seurakuntatyön jatkuvuus ja vastuun siirtäminen suomalaisilta läheteiltä täällä asuville uskoville, mitä kansallisuutta he sitten ovatkin.
Seuraavassa kirjeessä kerronkin sitten lisää siitä, missä mennään, ja mitä uudella työalueellamme on tekeillä.

 

Siunattua pääsiäisviikkoa Teille kaikille! Hän on ylösnoussut! Totisesti!