Rauhantervehdys Espanjasta!

Tätä lokakuun lähettikirjettä kirjoittaessani olemme juuri toipumassa ruokamyrkytyksestä. Tämä on ollut meille melkoinen tauti, ja odotamme voimien palautumista. Tällaiset päivät kuuluvat joskus tähän elämään ja ovat meille muistutuksena kiittää terveydestä.

Muuten olemme saaneet kokea mielenkiintoisia aikoja. Kuukausi sitten päätimme aloittaa Manosilla myös sunnuntaipäivän tilaisuudet muiden kokousten lisäksi. Tänä vuonna maaliskuun alussa olimme jo aloittaneet Full Gospel-tilaisuudet keskiviikkoisin, ja niissä on tarkoitus julistaa täyttä evankeliumia. Työskentelemme yhdessä Manos-tiimin kanssa, johon meidän lisäksemme kuuluu Sankilan perhe ja paikallinen sisar, Damaris. Hän toimii tulkkina, sillä kuulijoina on sekä englannin- että espanjankielistä väkeä.

Jumalan läsnäolo on ollut kanssamme, ja vaikka joukkomme on vielä alussa pieni, uskomme Herran lähettävän tilaisuuksiin lisää väkeä, myös uusia kasvoja. Olemme saaneet rukoilla ihmisten puolesta. Ensimmäisessä kokouksessa meitä oli seitsemän eri kansallisuutta. Saimme heti rukoilla pelastusta mm. eräälle hindulle, intialaiselle naiselle! Myös eräs marokkolainen muslimi on vastaanottanut Jeesuksen ja käy nyt kokouksissa poikansa kanssa!

Monet kaipaavat täälläkin Pyhän Hengen kosketusta elämäänsä. Muutamia on myös parantunut tiedonsanojen ja rukouksen kautta. Tämän kuun lopussa meillä on matka Unkariin lähettipäiville.

Kiitämme jälleen lähettäjiämme ja monia uskollisia esirukoilijoita!

Teitä kaikkia siellä Suomessa siunaten,

Marja ja Tauno