Rauhantervehdys Espanjasta!

Sateiden aika alkaa olla ohitse täällä Länsi-Euroopassa. Kevät tekee tuloaan, ja  kuivassa lepotilassa ollut luonto herää. Joskus aamuisin, kun on vielä hiljaista, voimme kuulla lintujen laulua.

Viime viikkoina on ollut useita naistentilaisuuksia. Rukoillen olemme työtä tehneet ja haluamme uskoa Jumalan Sanan ja rukouksen vaikuttavan monien elämässä.

Kansainvälisen naistenpäivän aikoihin kävimme jakamassa pieniä tervehdyksiä myös prostituoitujen parissa. Lyhyt kohtaaminen kadulla nostatti kyyneet naisten silmiin. En voinut olla rukoilematta heidän puolestaan. Vain Jeesus voi muuttaa alas vajonneen elämän.

Naistentiiminä järjestimme tilaisuuden myös Turistikirkolla. Ylösnousemusaamun riemua jaoimme näytelmän välityksellä, jonka nimenä oli ”Naisia Puutarhassa”.

Seuraavaksi olisi tarkoitus esittää sama versio Manoksella Pääsiäisenä, jolloin kielinä ovat englanti ja espanja. Ihmeellisesti esittäjiä löytyy näihinkin tehtäviin, ja on ilo jakaa sanomaa tälläkin tavalla.

Viikottain pidämme tilaisuuksia Manosilla ja koemme niissä Herran Hengen vaikutusta. Iloisemme jokaisesta, eri kansallisuuksista mukaan tulleesta ystävästä, jossa saamme nähdä Herran työn menevän eteenpäin.

Kiitämme jälleen esirukoustuesta. Monesti koemme, että taistelua käydään meille näkymättömässä maailmassa, mutta voimme olla rohkein mielin, sillä Hän, joka meissä on, on suurempi kuin se, joka on maailmassa. (1.Joh 4:4)

Siunaavin ja rakkain terveisin,

Marja ja Tauno