Rauhantervehdys Teille!
MARJA
Matkani Espanjaan toteutui helmi-maaliskuun vaihteessa.
Sain osallistua kokouksiin ja työpalavereihin. Monet keskustelut olivat rohkaisevia, ja koimme, että Manoksen tiloissa puolitoista vuotta sitten aloitettu työ on siirtymässä uuteen vaiheeseen.
Haikeutta oli ilmassa, kun pidimme viimeistä sunnuntaikokousta Manoksella maaliskuun  3. päivänä. Iloitsin jälleen uusista ystävistä, joita on ilmaantunut monikansalliseen perheeseen. Palvelimme heitä Sanan ja esirukousten kautta. 
Suomessa tehtäväni on jatkunut, ja ohjelma tiivistyy kevättä kohti. Olen koko talven työstänyt Kristillistä Naistenlehteä. Lehti valmistuu huhtikuun alussa Ilmajoelle sovittuun Naistentapahtumaan: lauantaina 6.4. klo 15 alkaen.
Iloitsimme yhdessä lehden toimituskunnan kanssa, kun  huomasin, että lehti on laatuaan ensimmäinen naistenlehti herätyksemme piirissä. Olen saanut Herralta näyn lehdestä, ja sen sivuilta löytyy evankeluimin ilouutinen. Sen voi siis huoletta viedä naapurin rouvalle. 
Lehti on tässä vaiheessa irtonumero, ja otan mielelläni siitä tilauksia vastaan. 
TAUNO
Teimme Sankiloiden kanssa kolmen päivän reissun mus-limityökurssille Cosentainaan. Kun palasimme sieltä, Marja jo odottikin minua täällä.
Aloitimme hiljattain tuon raamattukurssin pidon kahdelle iranilaiselle johdattaaksemme heitä islamin harhasta Raamatun totuuteen. 
Uusi kokoustilamme on hyvällä, keskeisellä paikalla Fuengirolan keskustan tuntumassa. Rukouskävelyjä on tehty, pasuunaan on puhallettu ja nyt on aika julistaa täyttä evankeliumia tuon monikansallisen alueen hukkuville sieluille.
Yhteiskristillinen Mahdollisuus muutokseen-kokoussarja jatkuu täällä edelleen. Parhaimmillaan kokouksissa on käynyt lähes 400 suomalaista, ja monia on tullut uskoon! Minäkin jaoin kokouskutsuja monessa paikassa, ja oli ilo nähdä, kuinka erään tilaisuuden lopussa muuan puolituttu mies, jota olin pyytänyt kokouksiin, nosti kätensä ylös, kun Marko Selkomaa ”veti verkkoja”!
Muistakaa, ystävät siellä kotijoukoissakin, että kylväjä ja leikkaaja saavat yhdessä iloita. (Joh. 4:36)
Yhteistyöstä ja rukoustuesta Teitä jälleen kiittäen,
  -Tauno ja Marja