Rauhantervehdys teille, Lähettäjät!

MARJA: 

Monivivahteinen syksyaika alkaa olla takanapäin. 

Lokakuussa osallistuimme lähettipäiville Espanjan La Mangassa. Koimme tärkeäksi, että myös Tiitus pääsi mukaan. Ne olivatkin hänelle viimeiset lähettipäivät lähettilapsena. Iloitsimme siis yhteisistä hetkistä suuremman lähettiperheen keskellä.

Samalla matkalla oli ilo tavata kansainvälisiä ystäviä. Pidimme viikottaisen kokouksen Manoksella sunnuntaina. Väkeä oli mukavasti koolla, myös uusia kasvoja. Rukoillessamme tilaisuuden lopussa paikalle ilmaantui espanjalainen isä pieni lapsi sylissään. Joku oli soittanut hänelle, ja hän tuli suoraan eteen rukoiltavaksi. Jumalan Henki siis vaikuttaa  ihmisten elämässä monella tapaa. Vähän haikein mielin palasin Suomeen, ja Tauno jäi jatkamaan yhteistä työtämme Espanjassa.

Täällä Suomessa  pidimme ensimmäisen naistentapahtuman Soinissa Maria Hietasen kanssa. Viikonloppuun kuului myös kuvaukset naistensivustolle nettiin (Web for Women) Alajärvellä. Taltioimme lyhyitä videoita, joita julkaisemme sivustolla myöhemmin. 

 Minulle rohkaiseva ja rakas jae Raamatusta: 

”Herra antaa sanoman, suuri on ilosanoman saattajatarten joukko.” (Ps. 68:12)

TAUNO:

Niin, meillä Marjan kanssa elämä ja työ jatkuu nyt sekä täällä Espanjassa että siellä Suomessa.

Manoksen kurssikeskuksella majoittuu parhaillaan 16 nuoren ryhmä Keuruun IK-Opistolta. Raamatunopiskelun ohella he auttavat kokouksissa, evankelioinnissa ja parina päivänä viikossa  myös kirpputori- ja siivoushommissa. Lisäksi ohjelmaan kuului  mielenkiintoinen kolmen päivän matka Ma-rok-koon… 

Ennen tuon ryhmän tuloa Manoksella oli merkittävä koulutustapahtuma, kun yli 30 henkeä kokoontui yhteen Kairos-kurssityön kehittämiseksi ja laajentamiseksi.

Syksyn mittaan on pidetty myös raamattukurssia nuorille uskoville. Oppilaita on ollut toistakymmentä, viidestä eri kansallisuudesta. Oppitunnit pidetään sunnuntaisin päiväkokouksen ja kevyen lounaan jälkeen, joten pyhäpäivä menee Manoksella aamupäivästä iltaan asti.

Keskiviikon rukouskokoukset on siirretty Manokselta Fuengirolan satama-alueelle, missä nuoren seurakunnan paikalliset aktiivit ovat aloittaneet Kristilisen Kahvilan. Muinakin iltoina tämä Tarkoitus- niminen kahvila on auki kaikille – nillekin, jotka eivät vielä ole löytäneet tarkoitusta elämälleen.

Herra Teitä kaikkia, ystävät ja työtoverit, runsaasti siunatkoon!