Rauhantervehdys!

Jälleen voimme iloiten todeta,  että näin pitkälle tänäkin vuonna Herra on meitä auttanut!

Olemme saaneet olla terveinä ja työkykyisinä ja suorittaa tehtäväämme lähetystyössä.

Vierailimme hiljattain Ma-ro-kossa ja Melillassa. M-aro-kon puolella pääsimme tapaamaan pakolaisia. He olivat keski-Afrikasta eri syistä liikkeelle lähteneitä. Tapasimme heidät sovitusti pellon laidalla, syrjäisellä seudulla. Heitä saapui 10 henkeä hakemaan avustuspusseja. Suurempi leiri on taivasalla syvemmällä metsän piilossa. Siinä hetken saimme rukoilla heidän puolestaan ennen pimeän tuloa.           Rukoilimme heille pelastusta ja varjelusta. Heillä ei ole laillisia papereita, ja siksi heidän etenemisensä on pysähtynyt niin, ettei heillä ole oikeastaan muuta vaihtoehtoa kuin olla piilossa viranomaisilta.

Ma-ro.kon  rajalla katselimme lohdutonta näkyä, kun nuoret miehet yrittivät kiivetä aitojen yli pimeässä Espanjan puolelle. Heidän yrityksensä näyttivät kyllä toivottomilta. Hädintuskin he onnistuivat välttämään kiinnijäämisen ja joutuivat palaamaan takaisin.

Melillassa kokoukseen saapui yli 130 henkeä. Saimme julistaa evankeliumia ja johdattaa muutamia henkilökohtaiseen pelastusrukoukseen.

Tilaisuuden lopuksi, normaaliin tapaan, heille annettiin ruoka-avustusta. Fidan antamalla tuella avustettavien määrää on voitu viime keväänä ja tänä syksynä nostaa.

Viikko-ohjelmassamme Manoksen lähetyskeskus vie oman aikansa kaikkine vastuineen. Käytämme aikaa tiiminä yhteisiin kokoontumisiin ja rukoukseen, että Herra johdattaisi tätä monitahoista työtä tahtonsa mukaan.

Kiitämme Teitä kaikkia esirukoilijoita ja työn tukijoita. Herra Teidän vaivannäkönne runsaasti palkitkoon!

”Herra antakoon sinulle, mitä sydämesi halajaa, ja toteuttakoon kaikki suunnitelmasi.” -Psalmi 20:5.

Siunaavin terveisin,

Marja ja Tauno