Tervehdys Teille pitkästä aikaa!

Niin, kesä on mennyt, ja syksy saapunut.

Vanhan ”retro-Corollan” mittariin tuli taas noin 6000 km, kun kesän mittaan vierailimme lasten, lastenlasten ja muidenkin läheisten luona eri puolilla Suomea. Myös kokouksia pidimme jonkinverran, vaikka tänä kesänä ei ollut tarkoituskaan vierailla kaikissa lähettäjäseurakunnissamme.

Joensuussa, mistä Marja on kotoisin, oli mukava käydä kertomassa kuulumisia lähetystyörintamalta, kun edellisestä vierailustamme siellä olikin kulunut jo 17 vuotta!

Oli ilo kuulla hyviä uutisia Pohjois-Afrikan Melillasta, missä viisi uskoontullutta oli kastettu kesän aikana. Edellisinä vuosina olen itsekin saanut toimia siellä kastajana, kun kastekokoukset on silloin järjestetty jo keväällä.

Elokuun lopulla Manoksella pidettiin taas Kairos-kurssi, melkoisessa helteessä. Kuusitoista kurssilaista, Espanjan eri seurakunnista, oli innolla mukana.

Työpalavereita ja rukouskokouksia on pidetty niin kodeissa kuin Manoksellakin. Eräskin hyvähenkinen ja innostava asiakokous kesti reilut seitsemän tuntia. Hiljattain pidimme viikon sisällä seitsemän kokousta, kolmessa eri paikassa.

Tulkoon vielä mainituksi eräs parantumistapaus, mistä ruotsalainen ystävämme kertoi näin: ”Eräs afrikkalainen mies, joka oli perjantaina kokouksessa, kertoi parantuneensa häntä pitkään vaivanneista alaselkäkivuista Marjan kautta tulleitten tiedonsanojen aikana.”

Sydämelliset kiitokset Teille kaikille uskollisesta yhteistyöstä kanssamme!

Näin me kaikki saamme olla toteuttamassa Vapahtajamme viimeistä käskyä, ”auttaaksemme yhdessä totuutta eteenpäin”, kaikkeen maailmaan ja kaikille kansoille!

”Kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä?!”

Esirukouksiinne sulkeutuen ja Teitäkin rukouksissamme muistaen,

 

-Tauno ja Marja