ARMOA JA RAUHAA, SISARET JA VELJET!

Koska viime kuussa lähetimme Teille vain pienen joulutervehdyksen, haluan nyt kertoa vielä lyhyesti joitain kuulumisia myös joulukuulta.

Vaikka Marjan molemmat ranteet murtuivatkin marraskuun lopussa, hän veti vielä naisten joulujuhlan Turistikirkossa, missä hän myös puhui – käteet siteissä, mutta henki vapaana!

Onneksi Suomessa, missä Marja kävi ennen joulua, ranteet kuvattiin tarkemmin, jolloin molempiin käsiin laitettiinkin kipsit. Nyt kipsit on poistettu, ja paraneminen etenee hyvää vauhtia, kiitos Herralle.

Turistikirkko piti Manoksella koko perheen joulujuhlan, minne tuli noin 50 lasta ja saman verran myös aikuisia. Kaikki eivät sopineet edes sisälle, mutta joulunäytelmä olikin ulkona.

Joulukuussa saimme pitää myös kastekokouksen, kun Sankilan lähettiperheen Eliel-poika ja intialainen Neelu-sisar, joka hiljattain tuli Manoksella uskoon, halusivat seurata Jeesusta kasteen hautaan.

Tulkoon vielä mainituksi, että joulukuussa Manoksen ohjelmassa oli myös Kairos-kurssitoimintaa edistävä pääfasilitaattorikoulutus, missä valmistui 12 ohjaajaa viemään tuota lähetystyökurssia eri puolille Espanjaa.

Lämpimät kiitokset Teille sinne kotiseurakuntaan yhteistyöstänne meidän rinnallamme taas menneen vuoden osalta – kuten myös lähettämästänne joululahjarahasta!

Uutta lähetystyövuotta aloittelemme jälleen erottamalla aikaa myös rukoukseen ja paastoon, sillä ”jotka Herraa odottavat, he saavat uuden voiman”!

Oikein siunattua vuodenjatkoa Teille kaikille!

– toivottavat: Tauno ja Marja