Keväinen Tervehdys Espanjasta!

Toukokuu on ollut Manosin työssä tiimien aikaa.

Tulisielu-koulutuksesta saapui eri puolilta Suomea kahdeksan nuorta harjoittelujaksolle Espanjaan. He ovat työyhteydessämme, ja kolme viikkoa on juuri loppumassa. Ohjelma on ollut monipuolinen ja hieno kokemus heille kaikkinensa. Toinen tiimi saapui Myyrmäestä viikoksi, ja innokkaat kuusi nuorta ovat myös liikkeellä iloisin mielin.

Aloitimme maaliskuussa Manosilla kaiken muun ohjelman lisäksi keskiviikkoiltaisin kokoukset nimellä ”Full Gospel” eli täyden evankeliumin illat. Mukanamme on nigerialaisia veljiä, jotka ovat innokkaita rukoilemaan ja evankelioimaan. Iloitsemme espanjalaisista nuorista, joita on muutamia mukana. Kaksi heistä kastettiin meressä, ja toinen veli, joka pääsi sen jälkeen vieroitushoitopaikkaan, täyttyi hiljattain  Pyhällä Hengellä! Rukoilemme, että saamme jatkossakin kokea Herran ilmestymistä näissä ulospäin suuntautuvissa Full Gospel- tilaisuuksissa.

Kevään suunnitelmissa on muun muassa vielä ainakin yksi matka myös Pohjois-Afrikan puolelle.

Kaiken keskellä odotamme kesälomaa ja matkaa Suomeen, minne lennämme juhannusviikolla. Silloin saamme taas tavata meille rakkaat lapsemme perheineen.

Siunattua kesäaikaa Teille kaikille – ja kiitokset jälleen rukouksistanne!

Marja ja Tauno