KEVÄINEN TERVEHDYS SINNE KESÄISEEN SUOMEEN!

Niin, tänne etelään eivät vielä sellaiset helteet ole ehtineet, mitä Te olette talven jälkeen jo toukokuussa saaneet siellä Pohjolassa kokea!

Tässä kuussa meillä on taas kaksikin aktioryhmää työssä mukana, molemmat muuten Vapaaseurakunnan väkeä. Toinen ryhmä tuli Jyväskylästä 10 päiväksi, toinen eri puolilta Suomea kolmen viikon ajaksi.

He ovat mukana auttamassa mm. kokouksissa, käytännön hommissa Manoksella ja kirjallisuuspöydän kanssa torilla. He myös evankelioivat kaduilla ja kylillä, välillä jalkaisin, välillä polkupyörillä kulkien.

Ryhmiä on viety myös Afrikan puolelle, niin Melillaan kuin Mar-rok-koonkin. Kaikessa on Herra taas auttanut, johdattanut ja varjellut. Hyvää sanomaa on jaettu eri puolille, eikä Jumalan Sana koskaan tyhjänä palaja!

Turistikirkon toiminta on jo jäänyt kesätauolle, mutta Manoksen tiloissa kokouksia jatketaan edelleeen keskiviikkona, perjantaina ja sunnuntaina, minkä lisäksi torstaina on talkoopäivä ja lauantaina toripäivä.

Äitienpäiväjuhlassamme kahdeksalle äidille ojennettiin ruusut, ja hiljattain tarjosimme ruuat 15 hengelle, jotka ovat Manoksen kokouksissa kävijöiden vakituista ydinjoukkoa.

Lopuksi vielä rohkaiseva uutinen lähetystyön eteenpäinmenoa koskien. Tässä kuussa pidettiin Kairos-kurssi, johon osallistui 15 henkeä, joista osa pastoreita ja muita seurakuntien vastuunkantajia. Kurssia ei järjestettykään Manoksella, vaan eräässä seurakunnassa Malagassa.

Kurssia eivät nyt vetäneetkään enää lähetit, vaan paikalliset tai täällä asuvat ulkolaiset fasilitaattorit, jotka on siihen tehtävään koulutettu ja opastettu! Näin sitä viestikapulaa tuleekin ojentaa eteenpäin, eikä työ saa jäädäkään liiaksi lähettien varaan. Tämä on kiitosaihe. Herra johdattakoon tähän suuntaan jatkossakin!

Siunattua ja virkistävää kesää Teille kaikille toivottaen,

-Tauno ja Marja