SIUNATTUA SUVEA SINULLE!

 

TAUNO:

 

Vielä vähän kuulumisia Espanjasta, ennen kuin siirrytään tilannekatsaukseen tätä päivää ja jatkoa ajatellen.

 

Pitkäperjantai-iltana näytimme Jeesus-filmin uudessa kokouspaikassamme Fuengirolan ydinkeskustan tuntumassa. Avasimme ovet sepposen selälleen ja suuntasimme valkokankaan ja kovaäänisen niin, että filmiä pystyi katsomaan salin ulkopuolelta, mihin toimme tuoleja kävelykujalle.

Jonkin ajan kuluttua poliisit tulivat paikalle kertomaan, että naapuritalosta oli valitettu liian kovasta äänestä, jolloin vähensimme äänenvoimakkuutta, mutta filmiesitystä emme keskeyttäneet.

Kylvötyö toi heti tulosta, sillä illan päätteeksi eräs henkilö halusi antaa elämänsä Herralle!

 

Pääsiäispäivänä lähdimme porukalla yhteiskristilliseen tapahtumaan Malagaan. Puistokokoukseen saapui yli 2000 henkeä, ja monille pienille seurakunnille oli rohkaiseva kokemus nähdä iso väkijoukko juhlimassa Jeesusta, joka voitti synnin ja kuoleman vallan!

 

Monia tapaamisia, kokouksia, pohdintoja ja rukouksia oli vielä ohjelmassa, ennen kuin jätin kymmenen neliön majapaikkani Fuengirolassa ja sain palata perheeni pariin Poriin.

 

Eläkepäivät ovat edessä, mutta työt jatkuvat. Heti alkajaisiksi oli hyvä tavata lähettäjäseurakuntien päättäjiä yhteisessä tapaamisessa. Palaverin varsinainen tarkoitus oli keskittää ajatukset ja rukoukset Marjan kannatusasiaan vielä jatkoakin ajatellen: rakas vaimoni ja työtoverini kun on minua lähes viisi vuotta nuorempi.

 

MARJA:
Talvi on takana, ja olemme jälleen Taunon kanssa yhdessä hänen saavuttuaan kotimaahan. Ojensin hänelle seitsemän ruusua pitkän työuran johdosta.
Olemme kiitollisia, että tämä erillään asumisen vaihe on nyt ohitse. Monet muutokset myllertävät kuitenkin mielessämme. Rukoilemme johdatusta tuleviin päiviin ja elämämme kaikkiin vaiheisiin.

Kiitämme lähettäjiämme esirukouksista. Kiitokset jälleen menneestä työjaksosta ja siunattua alkavaa suvea! 
Juhannuksena konferenssissa meillä on ”Naisten Kappeli”- tilaisuus torstaina 20.6. klo 18 Visioteltassa. Kaikki naiset, tervetuloa mukaan!