MYRTLE GRIMM-TURUNEN on kotoisin Etelä-Afrikasta. Hänet tunnetaan Raamatun- ja lähetyssaarnaajien opettajana (teologian maisteri). Hän valmistui opettajaksi brittiläisestä koulutusopistosta Etelä-Afrikasta. Hänen isänsä oli pastori ja liikemies. Nuoruudesta asti hän sai nähdä vanhempiensa palvelustyön, kun he ruokkivat ja huolehtivat köyhistä.

Myrtle jäi leskeksi saksalaisesta aviomiehestään lasten ollessa pieniä, poika 10- ja tytär 4-vuotias. Siihen aikaan hän eli uskon varassa ja auttoi perustamaan monikulttuurista kristillistä koulua suurelle lähetysasemalle KwaZulu Natalissa, Etelä-Afrikassa. Hän auttoi myös keskusten perustamisessa katulapsille. Myrtle matkusteli paljon eri maissa lähetyssaarnajien opettajana (USA, Afrikka, Aasia, Saksa jne.). Oltuaan 22 vuotta leskenä Jumala johdatti aviopuolisoksi Seppo Turusen, joka oli myös ollut leski 22 vuotta. Suomessa asuessaan Myrtle jatkaa Raamatun opetustehtävää ja he matkustavat miehensä kanssa ajoittain Etelä-Afrikkaan auttamaan aids-orpoja.

Pyhän Hengen konferenssissa Pietarsaaressa aiheena on ”Pyhän Hengen työ”, (The work of the Holy Spirit). Tulkkina toimii Hanna Lehtinen. Rukouspalvelussa Myrtle palvelee Jumalan antamilla armolahjoilla. Konferenssin aikana on mahdollista majoittua Larsmon Lähetyskodin historiallisissa huoneissa hintaan 25€/hlö. Majoitus tapahtuu omin lakanoin, mutta sisältää runsaan aamupalan. Huonevaraukset otetaan vastaan puhelimitse: 040 540 4029.

Olet sydämellisesti tervetullut naisten kevätkonferenssiin!

Marja Toukola

Discover more from Pietarsaaren Saalem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading