Poikkeustila.

Rauhan tervehdys kaikille!
Olen kuullut ja lukenut jo hyvin paljon koronaviruksesta. Mutta luulen että tulemme kuulemaan ja lukemaan vielä monin verroin enemmän. Tätä kirjoittaessani en tunne enkä tiedä ketään tuttua joka olisi saanut tartunnan tai sairastaisi sitä. Siitä huolimatta tämä korona on surmannut jo kymmeniä tuhansia ja saanut jo tässä vaiheessa maailman aivan sekaisin. Tämä poikkeustila on suuri uhka myös seurakunnille, varsinkin vapaille, jotka toimivat ainoastaan vapaaehtoisten lahjoitusvarojen varassa. MUTTA! Olen kuullut ja nähnyt jo hienoja ja rohkaisevia asioita meidän seurakunnassamme. Monet ovat jo kyselleet, miten voi toimittaa lahjoituksen seurakuntaan. Jotkut ovat jo toimittaneet sen perinteisesti paikan päälle ja monet tilisiirtona. Mahtavaa että taistelemme yhdessä oman seurakunnan puolesta varoillamme. MUTTA! Juuri äsken katsoin ensimmäisen live-lähetyksen tai kokouksen Saalemista omalta kännykältäni. Niitä pyritään nyt pitämään sunnuntaisin klo 16.00. Myös muuta ohjelmaa on jo tehty ja tulossa. Mahtavaa että saamme olla mukana kokemassa Hengen yhteyttä, opetusta ja rohkaisua myös tällä tavalla tässä uudessa haastavassa tilanteessa. Rukoillaan ja taistellaan että Pyhä Henki saa tehdä suuria läpimurtoja sekä meidän omassa elämässämme että läheistemme, ystäviemme ja tuntemattomien elämässä.

Raamatussa Daavid kertoo psalmissa 34:5-7 seuraavaa:
Minä etsin Herraa, ja Hän vastasi minulle. Hän vapautti minut kaikista peloistani. Ne jotka Häneen katsovat, säteilevät iloa, eivätkä heidän kasvonsa punastu häpeästä.

Tässä on kurja, joka huusi, ja Herra kuuli ja pelasti hänet kaikista ahdistuksista. Jeesus sanoo että Hän on TIE, TOTUUS ja ELÄMÄ (Johannes 14:6). Hieman ennen sitä Hän rohkaisee opetuslapsiaan siis meitäkin. ”Älköön teidän sydämenne olko murheellinen. Uskokaa Jumalaan, uskokaa myös minuun (Jeesukseen)!! Aika tarkallen 31 vuotta sitten, omassa elämässäni oli ”poikkeustila”. Olin yksin vuoteellani, sairaalassa Vaasassa. Synti ja pelko painoivat sydäntäni ja mieltäni. Mielessäni ”huusin”: Jeesus! tule elämääni, puhdista sydämeni. Hän kuuli ja pelasti minut!! Jumalan runsasta siunausta jokaiselle siskolle ja veljelle tähän poikkeustilaan.

Discover more from Pietarsaaren Saalem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading