Matka evästä

 

Matteus 14:14
Ja astuessaan maihin Jeesus näki paljon kansaa, ja hänen kävi heitä sääliksi, ja hän paransi heidän sairaansa.

Tämä sanan paikka kertoo meille Jeesuksen mielenlaadusta. Jeesus sääli sairaita ihmisiä. Kun jatkamme lukua eteenpäin, (16-19.)huomaamme että Jeesus ei lähettänyt ihmisiä nälissään iltaa vasten kotiin. Ei, vaan Hän huolehti että jokainen sai syödä kunnolla ennen kotimatkaa.

Vaikka sairaus koettelee sinua tai jos joudut olemaan nälissäsi päivän tai päiväkausia, niissäkin Jeesus voi sinua auttaa. Kuitenkin Hän on maksanut sinun syntivelan kuolemalla. Kuoleman Hän on voittanut!! Jeesus on meidän armollinen kuningas.

1. Pietarin kirje 5:7  ”heittäkää kaikki murheenne hänen päällensä, sillä hän pitää teistä huolen”.

Voi mikä armo. Isä Jumala pitää sinusta ja minusta huolen. Hän lähetti poikansa Jeesuksen Kristuksen sijaiskärsijäksi tähän maailmaan. Vastaanottamalla Jeesuksen ja hyväksymällä sen työn, jonka Hän teki sinun tähtesi, sinusta tulee Jumalan lapsi – Jeesuksen oma! Jeesus huolehtii edelleen sinusta, lähettämällä toisen puolustajan, Pyhän Hengen. Antamaan sinulle voimaa vaeltaa kohti voittopalkintoa, ikuista elämää Jumalan yhteydessä.

Luukas 24:46 – 49
Ja hän sanoi heille: ”Niin on kirjoitettu, että Kristus oli kärsivä ja kolmantena päivänä nouseva kuolleista,  ja että parannusta syntien anteeksisaamiseksi on saarnattava hänen nimessänsä kaikille kansoille, alkaen Jerusalemista. Te olette tämän todistajat. Ja katso, minä lähetän teille sen, jonka minun Isäni on luvannut; mutta te pysykää tässä kaupungissa, kunnes teidän päällenne puetaan voima korkeudesta.”

 

 

 

Discover more from Pietarsaaren Saalem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading